Extra

Aioli

U krijgt aioli zoals aioli hoort te zijn. Eenvoudig maar wel heel romig smaakvol en misschien proeft u ook wel een beetje de trots van de kok.

Tapenade

Een klassiek recept dat klassiek word gemaakt. Het potje uit de supermarkt degradeert naar kitsch.

Geitenkaas patÚ

Een geweldig patÚ die u in geen kookboek zal aantreffen omdat wij deze patÚ zelf hebben ontwikkeld en verfijnd. We kunnen u wel vertellen wat er in deze patÚ zit, geitenkaas, pijnboompitten, walnoten en honing.

Kruidenboter

Onmisbaar op een buffet en met deze kruidenboter zal het de tafel iets extra geven door het fijn gesneden rood uitje, scheutje olie en vers gemalen peper.

Vis patÚ

Smeu´g en vol van smaak. Wat zilt door de ansjovis. Meer kunnen wij niet prijsgeven.

Knoflook olijven, groen, zwart of een mix

Hebt u geen zin in knoflook, wij kunnen de olijven ook heerlijk op smaak brengen met een gebalanceerde kruidenmix. U zegt het maar.

Gemarineerde komkommers

Wij marineren ze graag omdat ze zo lekker fris blijven als ze op uw buffet staan. Totaal iets anders dan een aantal schijfjes komkommer die na een uur toch wel gaan verleppen.

Koude gegratineerde kers tomaatjes

Tomaatjes houden van gedroogde kruiden dus die gaan er rijk overheen. Een flinke haal met de pepermolen maakt ze geweldig lekker. Ze zijn niet alleen lekker, ze staan ook feestelijk op uw buffet.

Gemarineerde uien ringen

Een specialiteit. Rode en witte uien staan vierentwintig uur in een speciale dressing waar we niet over gaan uitweiden. Maar na die uren zijn de uienringen hun heftige rauwe smaak kwijt. Wat er in de plaats komt moet u zelf ontdekken. Maar wij verzekeren u dat het een smaaksensatie zal zijn en dat ze bij vlees, vis en salades passen.